Om oss

high-stakes-spel-problem-beroende-missbruk-gambling-043
High Stakes jobbar mot spelproblem bland unga i åldern 16-25 år. Genom att sprida information om spel och spelproblem vill vi hindra att unga dras in i det. Dessutom erbjuder vi stöd till de som redan har, eller är på väg in i ett spelberoende.

High Stakes är ett Arvsfondsprojekt utvecklat av Flamman Ungdomarnas Hus i Malmö. Med oss i projektet har vi också Spelberoendes förening, Öppenvårdshuset Gustav, Beroendecentrum och Lunds Universitet.
I södra Sverige håller vi coachande samtal, föreläsningar och temakvällar. Dessutom finns vi online för unga i hela Sverige. Den här hemsidan är första delen i vårt online-stöd, och snart kommer vi även kunna erbjuda app, e-bok och en virtuell värld där man kan lära sig mer om spel både som spelare och anhörig. Självklart är allt stöd vi erbjuder helt gratis!

High Stakes 5

Hej!

Oss kan du möta på en plats nära dig! Vi berättar gärna mer om High Stakes.

Vi möter på olika sätt unga människor för att snacka om hur spelande och spelproblem kan se ut. Du hittar oss på fritidsgårdar, klubbar, festivaler, skolor med mera i södra Sverige. Vi sköter dessutom High Stakes sociala medier som Facebook och Instagram. Gå gärna in och gilla oss för nyheter! Vill du att vi kommer till er? Inga problem, hör bara av dig!
high-stakes-5-pa-stan-malmo-spel-problem-beroende-missbruk-gambling-stod-hjalp-090

Vi på High Stakes

Hej!

Vi jobbar alla med High Stakes på olika sätt. Allt från stöd till information.

Bakom High Stakes är vi ett gäng som leder, planerar och ser till att det finns information och stöd! Utöver oss så finns fler coacher, terapeuter och mentorer som kan hjälpa så väl problemspelare som anhöriga ur sitt beroende.
Lena

Lena

Jag är projektledare och kommunikatör. Mitt jobb är att driva High Stakes framåt och se till att vi syns och hörs på olika platser.

Samarbeten

Utan våra samarbetspartnes hade High Stakes inte funnits! Tack allihop!