Samarbetspartner: Fotbollsresan.seFör att finansiera Highstakes.se samarbetar vi med olika företag och ett av dem är Fotbollsresan.se som hjälper deras besökare att hitta och boka sina fotbollsresor.


Där kan man båda boka kompletta fotbollsresor med hotell och flyg eller bara enstaka biljetter till stormatcher runt om i Europa.

Här hittar du till exempel biljetter till Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Champions League och Ligue 1.

Vi frågade dem vad som är populärast bland de svenskar som bokar fotbollsresor genom deras sida.

– Premier League och då främst London är det som klart flest bokar. Även norra delarna av England med Liverpool och Manchester är populärt. Det är däremot ganska väl utspritt mellan flera olika lag.

– Ser vi till de övriga ligorna är det mer koncentrerat kring några storlag i varje liga som Barcelona i Spanien, PSG i Frankrike och Inter & Milan i Italien till exempel.

Har ni något tips till de som är sugna på en fotbollsresa snart?

– Tänk på att använda seriösa aktörer när ni bokar så ni inte får förfalskade biljetter. Tänk även på att matcher kan flyttas. Vanligtvis finns bara exakt avsparkstider cirka tre månader framåt. Ser man längre fram än så är det preliminära datum där matcherna ofta flyttas och kan spelas till exempel fredag, lördag, söndag eller måndag runt den helgen som de är schemalagda till. Det kan därför vara bra att antingen boka närmare avspark eller boka en längre resa så man är flexibel.


Vi på Highstakes.se tackar Fotbollsresan.se för deras stöd och vill du boka en fotbollsresa till London så vet du var du kan vända dig.