Föreläsning: NTI gymnasiet i Malmö

Måndagen den 13 november besökte High Stakes NTI gymnasiet i Malmö och höll en föreläsning om spel! Vi träffade en av klasserna i första årskursen och pratade om både spel om pengar och dator-/TV-spel. Det var väldigt roligt att se hur aktiva och engagerade eleverna var i frågan! Att vara ute på skolor och prata med ungdomarna själva är det bästa sättet att nå målgruppen och arbeta förebyggande. Vi kommer att besöka NTI gymnasiet i Malmö fler gånger för att prata med alla ettor och informera ungdomarna om varför spel kan vara beroendeframkallande och hur vi kan identifiera olika tecken på riskbeteende. Nästa vecka kommer vi även att ha en föreläsning för föräldrarna på skolan.

Vi ser fram emot att träffa er igen!

 

 

Vill ni också boka oss för föreläsningar? Alla våra insatser är gratis och vi kan skräddarsy vårt material så att det passar era behov och önskemål. Vi pratar både om spel om pengar och dator-/TV-spel. Vi har alltid ett beteendeperspektiv på våra föreläsningar och strävar efter att föra en så givande dialog som möjligt med de ungdomar vi möter.

Skicka ett mejl till hej@highstakes.se eller fyll i vårt kontaktformulär för att boka!