Föreläsning: JENSEN gymnasium i Malmö

 

Torsdagen den 29/9 var High Stakes på JENSEN gymnasium i Malmö och pratade om spel med skolans alla elever! Just att vara ute på skolor och prata om spel med ungdomar är ett av High Stakes viktigaste åtaganden. Här kan vi förhoppningsvis så frön som får ungdomar att tänka efter innan de spelar. Under dagen pratade vi både om spel om pengar och dator-/TV-spel. Det var en ganska jämn spridning av vad eleverna spelade och många hade bra koll på hur spelföretagen arbetar för att sammanlänka till exempel datorspel och spel om pengar. Ungdomarna var otroligt engagerade och det kom fram många nya perspektiv. Vi hoppas att eleverna tog med sig något de inte visste sedan tidigare från föreläsningen – vi lärde oss massor!

Vi vill passa på att tacka JENSEN gymnasium för att vi fick komma och prata hos er. Ett särskilt tack också till JENSENs kurator Cecilia och till Anneli från Casino Cosmopol som i egenskap av ansvarig för spelansvarsfrågor var med och lyssnade under dagen!

Ali pratar med ungdomarna på JENSEN

Ali pratar om hur spel påverkar oss med ungdomarna på JENSEN.


Några avslutande kommentarer från ungdomarna på JENSEN:

 

Föreläsningen borde varit längre.

Ali mycket fet person och trevlig. Sjuk föreläsning <3

Bästa hittills.

Superbra föreläsning, mycket intressant och mycket duktig föreläsare 🙂

Bra berättat. Mycket man känner igen.

Ali var informativ, sa många bra saker, var engagerad och pratade med oss. Inte bara till oss.

Väldigt inspirerande, fick oss att tänka på hur vår vardag ser ut och vad vi blir påverkade av.


Vill ni också boka oss för föreläsningar? Alla våra insatser är gratis och vi kan skräddarsy vårt material så att det passar era behov och önskemål. Vi pratar både om spel om pengar och dator- och TV-spel. Vi har alltid ett beteendeperspektiv på våra föreläsningar och strävar efter att föra en så givande dialog som möjligt med de ungdomar vi möter.

Skicka ett mejl till hej@highstakes.se eller fyll i vårt kontaktformulär för att boka!